Κολιός - Σκιάθος

Κολιός
'Kolios' - Σκιαθος
'Kolios' - Attribution: simon evans

Αν και η πηγή του ονόματος της περιοχής παραμένει άγνωστη, συχνά συνδέεται με το όνομα ενός μικρού ψαριού. Σε κάθε περίπτωση, η παραλία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ψάρι.

Μοιάζει για την ακρίβεια με ένα μεγάλο νερόμυλο που περιβάλλεται από δάσος. Ναι, η περιοχή φέρνει στο νου την ηρεμία των νερών ενός νερόμυλου μιας και η μορφολογία της παραλίας προστατεύει από τους δυνατούς ανέμους και η θάλασσα είναι τόσο ήρεμη όσο και η λίμνη που δημιουργείται και τροφοδοτεί έναν νερόμυλο. Ακόμα μάλιστα και αν υπάρχουν μεγάλα κύματα από δυνατούς ανέμους, η θάλασσα στον Κολιό είναι γαλήνια και αυτό το χαρακτηριστικό την καθιστά ιδανική για μικρά παιδιά και μεγαλύτερους ανθρώπους αλλά και όλους τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κολυμπούν σε κρυστάλλινα γαλήνια νερά.

Η εντυπωσιακή αυτή παραλία είναι μόλις 8 χλμ. από την πόλη της Σκιάθου και υπάρχει πληθώρα παροχών, ανάμεσα στις οποίες είναι πολυτελή διαμερίσματα και ξενοδοχεία. Υπάρχουν επίσης ταβέρνες, σνακ μπαρ αλλά και μίνι μάρκετ για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.\r

Επισκεφθείτε τον Κολιό και κολυμπήστε σε μια «αλμυρή» πισίνα!

Για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για διαμονή στον Κολιό και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την καινοτόμα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με μια τεράστια συλλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για ξενοδοχεία στην Ηρακλείτσα μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για φθηνά ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι, η Travelmyth είναι η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων όπου μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία που θα σας αρέσουν.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σε Κολιός