Καναπίτσα - Σκιάθος

Καναπίτσα
'Sporades' - Σκιαθος
'Sporades' - Attribution: ForsterFoto

Η Καναπίτσα είναι ένα ακόμη μικρό χωριό δίπλα στην παραλία με το ίδιο όνομα και αποτελεί ιδανικό σημείο διακοπών, μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο. Αν αποφασίσετε να μείνετε στην Καναπίτσα, όλα είναι δίπλα σας. Μάλιστα αν και στο παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλές θέρετρο, η περιοχή διατήρησε την αυθεντικότητα της χωρίς να επηρεαστεί καταστροφικά από την ανάπτυξη της περιοχής.

Το γραφικό σκηνικό της μαζί με τα κρυστάλλινα νερά, τη λεπτή άμμο και το όμορφο λιμανάκι στο Καλαμάκι κάνουν την Καναπίτσα τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες αλλά και όσους επιλέγουν να περάσουν μια γαλήνια διαμονή σε ένα ζωντανό νησί.

Οι επιλογές διαμονής, όπως τα ξενοδοχεία και τα στούντιο είναι τοποθετημένα κοντά στην παραλία όπου μπορείτε να βρείτε και ταβέρνες να σας τρατάρουν ούζο και πεντανόστιμα θαλασσινά. Η παραλία επιπλέον είναι οργανωμένη και πέρα από το μπάνιο σας μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσια σπορ όπως windsurfing, scuba diving και jet ski. Από εδώ οι εκδρομές για τη Σκόπελο και τον Τσουγκριά είναι οργανωμένες και γίνονται παράλληλα με τις κοντινές κρουαζιέρες σε διπλανές παραλίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε σε ένα θαλάσσιο ταξί και να απολαύσετε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα κατά την επιστροφή σας στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου.

Για να βρείτε την τέλεια διαμονή στην Καναπίτσα και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με την ευρύτερη επιλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για ξενοδοχεία στην Πόρτο Ράφτη μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για ξενοδοχεία στην Κρήτη που δέχονται σκύλους, η Travelmyth σας καλύπτει με τα πληρέστερα αποτελέσματα.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στην Καναπίτσα