Ανακαλύψτε τον βασιλιά και τη βασίλισσα που κρύβεται μέσα σας

Βασιλιάς
'Vasilias beach in Skiathos, bathed in hues of blue, pink, and orange' - Σκιαθος
'Vasilias beach in Skiathos, bathed in hues of blue, pink, and orange' - Attribution: Kassandra Bay Resort & SPA

Η περιοχή Βασιλιάς είναι δίπλα ακριβώς στη Μεγάλη Άμμο αλλά είναι αρκετά πιο ήσυχη και περιβάλλεται από πεύκα και ελαιόδεντρα μοιάζοντας με μια κρυμμένη παραλία. Το ειδυλλιακό σκηνικό με το φρέσκο θαλασσινό αεράκι δημιουργεί μια καθαρή ατμόσφαιρα κάτω από τη φυσική σκιά των δέντρων.

Η παραλία χωρίζεται σε δύο τμήματα, το πιο ήσυχο και το αρκετά πιο δημοφιλές με τις ταβέρνες, τα θαλάσσια σπορ και τα καταλύματα. Αυτός ο συνδυασμός κάνει την περιοχή ακαταμάχητη για όλους. Οι λάτρεις της φύσης θα λατρέψουν το ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον και τα ζευγάρια θα απολαύσουν ρομαντικές διακοπές και περιπάτους στη θάλασσα. Η θέα τώρα στην πλειοψηφία των καταλυμάτων θα σας αποζημιώσει ενώ οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να νοικιάσουν βάρκες ακολουθώντας τις διαδρομές που περνούν από τις περιοχές Κατσαρού, Πλατανιά, Κολιού και Κεχριών.

Η περιοχή Βασιλιάς, αναμφίβολα ήρθε για να κανακέψει τις βασιλικές ρίζες που κρύβετε μέσα σας.

Για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για διαμονή στον Βασιλιά και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με ένα ευρύ φάσμα φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Πόλη Χανίων, η Travelmyth είναι το κατάλληλο website για να αναζητήσετε ξενοδοχεία.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σε Βασιλιάς