Αχλαδιές - Σκιάθος

Αχλαδιές
'Skiathos' - Σκιαθος
'Skiathos' - Attribution: Dan Taylor

Η περιοχή Αχλαδιές είναι κορυφαίος οικογενειακός προορισμός. Βρίσκεται σε κοιλάδα και περιβάλλεται από δέντρα ενώ όλη η περιοχή χαρακτηρίζεται από ένα γνωστό ξενοδοχείο. Η παραλία έχει το ίδιο όνομα με το χωριό ενώ σε αυτό το υπέροχο χωριό με τα ελαιόδεντρα και τα φρέσκα φρούτα, υπάρχουν ελάχιστοι μόνιμοι κάτοικοι που ζουν από τον τουρισμό.

Το χωριό αυτό έχει ένα προστατευμένο λιμανάκι και είναι πλήρως οργανωμένο με ποικιλία παροχών όπως πολυτελή ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια που παρέχουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή η χρυσή του παραλία είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία αλλά και υδάτινα αθλήματα στα οποία μπορείτε να επιδοθείτε αφού νοικιάσετε εξοπλισμό από τη σχολή που βρίσκεται στην παραλία. Το χωριό βρίσκεται λιγοστά χιλιόμετρα από την πόλη της Σκιάθου και η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια, με αυτοκίνητο, λεωφορείο ακόμη και με θαλάσσια ταξί που πηγαινοέρχονται καθημερινά από το παλιό λιμάνι της Σκιάθου.

Για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο στις Αχλαδιές και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την καινοτόμα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με ένα ευρύ φάσμα φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για ξενοδοχεία στο Μόναχο μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για ξενοδοχεία στο Άσπεν που είναι δίπλα σε σκι λιφτ, η Travelmyth θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στις Αχλαδιές